„Bitė“ atnaujina paprastų mokėjimo planų kainodarą
Nuo liepos 4 d. telekomunikacijų bendrovė „Bitė Lietuva“ atnaujina esamus keturis paprastus mokėjimo planus privatiems klientams ir dalį paslaugų. Nuo šiol vartotojai galės rinktis naują mokėjimo planą „Vidutiniškai“. Pasak bendrovės, mokėjimo planų kainodara atnaujinta atsižvelgus į klientų pageidavimus ir situaciją rinkoje.


 
„Pokalbių ir žinučių kainos tarp operatorių išsilygino ir lietuviai naudojasi mažiausiais mobiliojo ryšio įkainiais Europoje. Kaina nebėra pagrindinis operatoriaus pasirinkimo kriterijus, klientai supranta, kad „Bitėje“ jie gauna didžiausią vertę ir renkasi operatorių pagal tai, kaip jie elgiasi su klientais. O mes klientais rūpinamės geriau“, – sakė „Bitė Lietuva“ generalinis direktorius Chrisas Robbinsas.
 
Vartotojai, pasirinkę naują „Bitės“ mokėjimo planą „Vidutiniškai“ už 19 litų per mėnesį gaus 300 minučių pokalbiams. Naujasis mokėjimo planas, kurio pageidavo daugelis vartotojų, užpildys nišą tarp esamų planų „Kartais“ ir „Dažnai“. Turimą planą „Bitės“ vartotojai gali pakeisti kada panorėję, be papildomų mokesčių.
 
Tiek esami, tiek nauji „Bitės“ klientai su paslaugomis „Šeima“ ir „Draugai“ galės neriboti savęs bendraudami su šeimos nariais ir artimais draugais. Paslauga „Draugai“ vartotojams suteikia neribotą minučių kiekį skambinant į 3 pasirinktus numerius „Bitės“ tinkle. Paslaugos „Šeima“ mokestis nuo šiol visiems „Bitės“ vartotojams kainuos tik 1 litą. Ši paslauga leidžia kalbėti nemokamai ir neribotai tarp vienu vardu registruotų numerių.
 
Mėgstantiems bendrauti SMS žinutėmis „Bitė“ atnaujino SMS paketus ir jų kainodarą pagal vartotojų įpročius. „Pastebėjome, kad vartotojai, kurie anksčiau naudojo išankstinio mokėjimo paslaugas – LABAS, „Pildyk“, ar „Ežys“ – bet įvertinę įkainius perėjo prie paprastų „Bitės“ mokėjimo planų, pasigedo daugiau žinučių. Todėl ir atnaujinome SMS paketus“, – teigė C. Robbinsas.
 
Norintys bendrauti SMS žinutėmis nevaržomai, galės pasirinkti 1500 SMS žinučių paketą už 15 litų mėnesinį mokestį. SMS žinutėmis bendraujantiems mažiau, nuo šiol už 5 litų mėnesinį mokestį bus suteikiama 70, o už 7,5 lito – 400 SMS žinučių.

Pranešimas spaudai.

Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas