Moksleivių dainų šventės dalyviams – nemokamas „Pildyk“ ryšys
Vilnius, 2012 m. liepos 5 d. Ilgąjį savaitgalį vyksiančios Lietuvos moksleivių dainų šventės dalyviai, besinaudojantys „Pildyk“ paslaugomis, tarpusavyje gali bendrauti nemokamai. Šventės ryšio partneris „Pildyk“ jiems paruošė specialų pasiūlymą, leidžiantį šventės metu visiems „Pildyk“ vartotojams skambinti ir siųsti žinutes dykai, be to, įrengė pramogų zoną, kurioje dalyvių lauks viktorinos, pramogos ir susitikimai su „Pildyk“ serialo „Draugų draugai“ herojais.

 
Nemokamais pokalbiais ir žinutėmis šventės dalyviai naudosis savaitę. Mėgstantys naršyti internete ar socialiniuose tinkluose turės galimybę per vieną dieną išnaudoti 10 MB nemokamų duomenų; tereikia, kad naudojama „Pildyk“ sąskaita būtų aktyvi.
 
„Lietuvos moksleivių dainų šventė yra ir kultūrinis renginys, ir vieta susitikti, rasti naujų draugų. Norime, jog dalyviai bendrautų nevaržomai, todėl suteikiame galimybę šventės metu tą daryti visiškai nemokamai su „Pildyk“ ryšiu“, – sakė Tomas Burovas, „Tele2“ marketingo vadovas.
 
Nuo ketvirtadienio iki sekmadienio Dainų šventės teritorijoje sostinės Vingio parke veiks speciali „Pildyk“ palapinė, kurioje lauks pramogos ir išsami informacija apie tai, kaip pasinaudoti pasiūlymu ir su „Pildyk“ paslauga bendrauti nemokamai.
 
Dainų šventės dalyviai – nuo mažiausio iki didžiausio – galės atsipūsti poilsio zonoje. Pavargus čia galima ne tik prisėsti, bet ir pasinaudoti specialiais masažuokliais. Be to, šventės dalyviai galės sutikti pamėgtus „Pildyk“ serialo herojus, pabendrauti su jais gyvai.
 
Šventės dalyviai galės dalyvauti įvairiose viktorinose, kur už teisingą atsakymą galės atsigainvinti skaniu kokteiliu ar leidais. Visi norintys galės įsiamžinti su milžinišku telefonu – Gigafonu.  
 
„Pildyk“ palapinėje Dainų šventėje laukiami ir esami vartotojai, ir tie, kas nori tokiais tapti – čia jie galės nemokamai gauti SIM kortelę ir akimirksniu užsiregistruoti „Pildyk“ tinkle. 
 
„Pildyk“ palapinė visų lauks: 
    -liepos 5 d. 12-20 val. – Vingio parke, Dainų šventės repeticijoje;
    -liepos 6 d. 14-22 val. – Vingio parke, Dainų šventės renginyje;
    -liepos 7 d. 12-20 val. – Kalnų parke, Dainų šventės repeticijoje;
    -liepos 8 d. 15-24 val. – Kalnų parke, Dainų šventės renginyje.
 
Lietuvos moksleivių dainų šventė yra nacionalinis visuotinio pobūdžio kultūros renginys, kuris susideda iš kelių dienų programos: dainų dienos, šokių šventės, ansamblių vakaro bei kitų kultūrinių renginių. Šventė rengiama kas ketveri metai Vilniuje, joje dalyvauja per keliolika tūkstančių visos šalies moksleivių.

Pranešimas spaudai.
 

Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas