„Huawei Device“ tapo „Eurosport“ partnere olimpinėms transliacijoms
Pasaulinė mobiliųjų technologijų kompanija „Huawei Device“ paskelbė apie partnerystę su didžiausiu Europos televizijos kanalu „Eurosport“. Kompanijos susitarė bendradarbiauti transliuojant pagrindinius šios vasaros sporto renginius. Tai – dar vienas „Huawei Device“ žingsnis didinant savo žinomumą tarp Europos vartotojų bei pažymint prekybos išmaniųjų telefonų flagmanu „Ascend P1“ pradžią šiame žemyne. 



Pagal susitarimą, „Eurosport“ olimpinių transliacijų metu bus pristatomi „Huawei Ascend P1“ reklaminiai klipai. Be to, pasauliniame „Huawei Device“ gerbėjų puslapyje „Facebook“ tinkle bei interneto platformose, tokiose kaip tinklapis „HuaweiDevice.com“, bus nuolat pranešamos „Eurosport“ naujienos bei sportininkų rezultatai.  
 
„Mūsų bendradarbiavimas su „Eurosport“ daugiau nei 129 milijonams Europos ir Šiaurės Afrikos namų ūkių leis susipažinti su „Huawei“ prekės ženklu. Tai turėtų sustiprinti mūsų perėjimą nuo verslo prie privačių vartotojų,“ – sako „Huawei Device“ rinkodaros vadovas Shao Yangas. „Šiais metais daugiausia dėmesio skirsime savo prekės ženklo vystymui per aukščiausios klasės produktus, tokius kaip „Ascend P1“.
 
„Džiaugiamės, jog „Huawei Device“ pasirinko mus kaip savo regioninį partnerį naujojo „Ascend P1“ pristatymui Europoje,“ – teigia „Eurosport“ komercijos direktorius Markas McFarlane‘as. „Šiemet rekordiškai didelė mūsų auditorija bei turima plataus spektro žiniasklaidos platforma leidžia „Ascend P1“ pristatymui pasiūlyti patikimas ir galingas komunikacijos galimybes.“ 
 
„Huawei Ascend P1“ yra išskirtinai plono korpuso išmanusis telefonas, pasižymintis dideliu greičiu, galia bei plačiomis funkcijomis. Daugiau nei 3000 Kinijos parduotuvių aparatas parduodamas nuo šių metų balandžio. Liepą telefonas atvyko ir į daugelį Europos rinkų, įskaitant Lietuvą. 
 
Lietuvoje „Huawei Ascend P1“ jau galima įsigyti „Tele2“ salonuose. Telefono kaina be sutarties siekia 1489 litus.
 
Apie „Huawei Device“
„Huawei Device“ Co., Ltd gamina mobiliuosius telefonus, 3G ir 4G mobiliojo interneto modemus bei maršrutizatorius. Kompanijos vystomi „Hi Space App Store“ ir „Management Cloud“ projektai užtikrina įrenginių technologinį pažangumą bei paprasto naudojimo galimybes. Daugiausia dėmesio skirdama vartotojams, „Huawei Device“ siekia kurti paprastai valdomus ir pažangiausius pasaulyje išmaniuosius įrenginius. 2010 m. pabaigoje kompanijos produktai buvo parduodami daugiau nei 500 operatorių visame pasaulyje. Daugelis didžiausių pasaulio mobiliųjų operatorių, tokių kaip „Telefónica“, „China Mobile“, „Vodafone“, „T-Mobile“, „BT“, „China Telecom“, „NTT Docomo“, „France Telecom“ ar „China Unicom“, yra „Huawei Device“ strateginiai partneriai.
Daugiau informacijos apie „Huawei Device“ rasite apsilankę svetainėje www.huaweidevice.com

Informacija apie „Huawei Device“ nuolat atnaujinama:
„Facebook“ puslapyje: www.facebook.com/HuaweiDeviceLietuva 
„Twitter“ tinkle: www.twitter.com/HuaweiDevice
Apie „Eurosport Group“



„Eurosport Group“ yra didžiausia Europoje sporto pramogų grupė. Populiariausias žemyno televizijos kanalas „Eurosport“ transliuojamas 20 kalbų ir pasiekia 129 milijonus namų 59 šalyse. Kanalas taip pat transliuojamas HD formatu. 2009 m. pristatytas „Eurosport 2“ prieinamas 57 milijonams namų ūkių 47 šalyse ir yra įgarsinamas 18 kalbų. „Eurosport Asia-Pacific“ transliuojamas 17 valstybių ir turi nuo 2011 m. veikiantį HD kanalą. „Eurosportnews“ yra pasaulinis sporto naujienų kanalas. Populiariausias Europos sporto portalas „Eurosport.com“ per mėnesį sutraukia apie 17 milijonų unikalių vartotojų. Toks rezultatas pasiekiamas per tarptautinį portalų tinklą, įskaitant kartu su „Yahoo!“ valdomus portalus Vokietijoje, Ispanijoje, Italijoje ir Jungtinėje Karalystėje. Nemokamos „Eurosport.com“ mobiliosios aplikacijos yra prieinamos 10 kalbų. Internetinis TV kanalas „Eurosport Player“ tiesiogiai transliuoja sporto varžybas 52 šalyse. Tuo tarpu mobiliosios kanalo aplikacijos prieinamos 14 valstybių. „Eurosport Events“ yra grupės ekspertų padalinys, organizuojantis ir skelbiantis apie tarptautinius sporto renginius. 

Pranešimas spaudai.

Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas