„N.O.V.A. 2 HD“ – „Android Market“

Birželio 22 dieną kampanija „Gameloft“ „Android“ operacinei sistemai išleido „N.O.V.A. 2 HD“ šaudyklę. Žaidimas 148apps portalo kritikų išliaupsintas kaip „beveik iš tikro prilygstantis konsolėms“ ir, pasak „Pocket Gamer“, „N.O.V.A. 2 HD“ „pakeičia grobuonį su labiau kvapą gniaužiančiu veiksmu, pribloškiančia vaizdo kokybe ir geriausiu žaidimu tinkle“.
 

„N.O.V.A. 2 HD“ žaidimo eigos ištrauka


Antrosios „N.O.V.A.“ žaidimo dalies veiksmas tęsiasi praėjus šešiems metams nuo pirmojo epizodo. Žemėje vykta kruvinas karas, kuriuo vienoje pusėje „Terran Orbitals“ valdžia ir žmonių ateivių aljansas bei mūsų planetos kariškiai. Kaip ir dera kieto riešutėlio žaidimuose, viską ruošiasi dar kartą ištaisyti vienas veikėjas – praėjusios dalies didvyris Kal Wardin.


Kartu su šiuo veikėju teks įveikti net 12 skirtingų žaidimo lygių. Priešus bus galima triuškinti su daugiau nei tuzinu skirtingų ginklų bei pasitelkiant tris specialias jėgas –šaltį, laiko sulėtinimą arbą ir specialų diską artimiems mūšiams.


Tinklo žaidėjai taip pat neliks nusivylę. „N.O.V.A. 2 HD“ vienu metu prisijungę internetu arba lokaliai gali žaisti iki 10 žaidėjų. Siūlomi 5 žaidimo režimai, įdiegta taškų sistema. Žaisti tinkle galima 10 skirtingų vietovių ir lyginti savo rezultatus su žaidėjais iš viso pasaulio.


„N.O.V.A. 2 HD“ šaudyklę galima atsisiųsti iš „Android Market“ programėlių parduotuvės už 16,97 litų sumą. Žaidimas veikia su 2.2 arba vėlesniais „Android“ prietaisais.


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas