„Tele2“ mažina pokalbių įkainius ES šalyse

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ ketvirtus metus iš eilės mažina tarptinklinio ryšio ES šalyse kainas. Bendrovės klientai šia paslauga toliau naudosis pigiausiai Lietuvoje. Keliaujant Europos Sąjungos (ES) šalyse bei Islandijoje, Lichtenšteine ir Norvegijoje priimamas skambutis bendrovės klientams kainuos tik 0,44 Lt Lt, o skambutis į kitas ES šalis – 1,44 Lt Lt už minutę.


SMS siuntimas ES šalyse kaip ir anksčiau kainuos 0,44 Lt, o duomenų perdavimas – 7 litus už megabaitą. „Pildyk“ vartotojams skambutis į Lietuvą iš ES kainuos 0,60 Lt už minutę.


Tarptinklinio ryšio kainos visoje ES mažėja dėl Europos Komisijos nustatomų maksimalių šių paslaugų tarifų apribojimų. „Tele2“ tarifus savo sprendimu mažina dar labiau – jie bus žemesni nei reikalaujama ir mažiausi Lietuvoje.

„Nuosekliai laikomės savo įsipareigojimo klientams siūlyti palankiausias pokalbių kainas, todėl neapsiribojame Europos komisijos sprendimo įgyvendinimu ir kainas mažiname dar labiau“, – sakė „Tele2“ generalinis direktorius Petras Masiulis.

„Tele2“ klientai taip pat gali naudotis paslauga „Alio Europa“, kuri leidžia mažiau mokėti už atsilieptus skambučius 39 valstybėse. Paslaugos vartotojams pasirinkus ES valstybių grupę, priimami skambučiai šiose šalyse nuo šiol kainuos tik 0,40 Lt už minutę.
Visiems bendrovės paslaugų vartotojams Latvijoje ir Estijoje naudojantis ten veikiančiais „Tele2“ tinklais, priimami skambučiai nekainuos nieko. Be to, turintys abonementines sutartis klientai tokia galimybe papildomai naudojasi Rusijoje, o „Pildyk“ klientai – Švedijoje.

Dalyje šalių „Tele2“ klientai ypač pigiai mokės ir už mobiliojo interneto paslaugas. Abonementines sutartis turintiems klientams duomenų perdavimas Latvijos, Estijos ir Švedijos „Tele2“ tinkluose kainuos tik 0,50 Lt už megabaitą, „Pildyk“ vartotojams – 0,90 Lt už megabaitą.

Nauji mažesni tarptinklinių pokalbių tarifai visiems „Tele2“ klientams bus pradėti taikyti automatiškai, nuo liepos 1 dienos. Išeinančių skambučių trukmė ES šalyse yra apvalinama skaičiuojant pirmąsias 30 sekundžių, o vėliau – sekundės tikslumu; priimami skambučiai skaičiuojami sekundės tikslumu, o perduodamų duomenų kiekis – 1 kilobaito tikslumu.


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas