„Samsung Electronics“ įkūrė naują Sumanymų įrenginiams skyrių

„Samsung Electronics“ pranešė apie naujo Sumanymų įrenginiams skyriaus įkūrimą, kuris kontroliuos atminties lustų, DIS mikroprocesorių ir Skystųjų kristalų (LCD) technologijų padalinių veiklą.
 

„Samsung“


Sumanymų įrenginiams skyriaus įkūrimo tikslas – sustiprinti „Samsung“ komponentų padalinių bendradarbiavimą kuriant technologijas, tobulinant gamybą, aprūpinimą ir klientų aptarnavimą. Naujoji sistema užtikrins glaudų bendradarbiavimą ir efektyvų veiklos koordinavimą tarp Atmintinių, DIS mikroprocesorių, LCD padalinių bei mobiliųjų įrenginių ekranus gaminančios dukterinės bendrovės „Samsung Mobile Display Co.Ltd.“. Tokie pokyčiai „Samsung“ komponentų padaliniams padės sustiprinti jų savarankiškumą ir pagerinti santykius su klientais visame pasaulyje.


„Samsung“ taip pat pranešė apie vadovaujančių pareigūnų pozicijų pasikeitimus. Į naujas, Sumanymų įrenginiams skyriaus vadovo, pareigas paskirtas Oh-Hyun Kwonas taip pat vadovaus ir „Samsung Electronics“ LCD padaliniui. Prieš tai LCD padaliniui vadovavęs Wonkie Changas paskirtas Sumanymų įrenginiams vadovo patarėju, padės organizuoti gamybos ir inovacijų kūrimo procesus.


Kompanijos Žmogiškųjų išteklių vystymo centro prezidentas In-Hee Sungas paskirtas į „Samsung“ Grynųjų cheminių medžiagų („Fine Chemicals Co. Ltd“) padalinio vadovo pareigas. Talentingas vadybos ekspertas Sungas, anksčiau dirbęs Žmogiškųjų išteklių vystymo departamente, nuo šiol rūpinsis elektronikos ir aplinkai draugiškų medžiagų verslo plėtra, ieškos naujų talentų ir rūpinsis esamų kompetencijos didinimu.


Jong-Kyun Shinas, „Samsung Electronics“ Mobiliųjų komunikacijų padalinio prezidentas, taip prižiūrės kompanijos Skaitmeninių vaizdo sistemų padalinio veiklą. Padaliniui vadovaus dabartinis Plazminių ekranų (PDP) padalinio vyresnysis viceprezidentas Myoung-sup Hanas. 


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas