„CSC Telecom“ susiliejo su vienu didžiausių šalies operatorių

Kanados kapitalo koncernui „Top Connect“ priklausantis fiksuotojo ryšio operatorius „CSC Telecom“, tęsdamas kryptingą investavimo Lietuvoje politiką, įsigijo vieną didžiausių šalyje alternatyvų fiksuotojo ryšio operatorių „Eurocom SIP“ ir sėkmingai baigė susijungimo procesą.
 

 


Po susijungimo „CSC Telecom“ tapo antru pagal dydį fiksuotojo ryšio operatorium Lietuvoje. Dviejų stambių alternatyvių fiksuotojo ryšio operatorių susijungimas yra reikšmingas įvykis ne tik savo veiklą plečiančiai kompanijai „CSC Telecom“, visos šalies telekomunikacijų rinkai, bet ir kiekvienam vartotojui.


„Susijungus „CSC Telecom“ ir „Eurocom SIP“ pajėgoms rinkoje susiformavo vienas didelis alternatyvus operatorius, kuris bus naudingas ne tik vietinei rinkai, bet ir vartotojams, nes nuo šiol galėsime pasiūlyti dar platesnį kokybiškų paslaugų spektrą, kur kas patrauklesnes sąlygas ir inovatyvius sprendimus“, – sako „CSC Telecom“ direktorius Maksimas Staškūnas.


„CSC Telecom“ Baltijos šalyse ir ateityje planuoja sparčią plėtrą. Šių metų pradžioje koncerne dirbo 110 darbuotojų, metų pabaigoje planuojama, kad kompanijoje dirbs jau pusantro šimto darbuotojų. Koncerno „CSC Telecom“ apyvarta 2010 metais trijose Baltijos šalyse sudarė 80,4 mln. Eurų.


Daugiau informacijos apie kompaniją:


„Top Connect“ – 1995 metais įkurta tarptautinė Kanados kapitalo kompanija. 2003 m. Latvijoje ir Lietuvoje įsteigė „CSC Telecom“ įmones. Lietuvoje įkurta UAB „CSC Telecom“ nuo 2006 m. pradėjo teikti fiksuotojo, judriojo ryšio bei duomenų perdavimo paslaugas verslo klientams. „CSC Telecom” yra vienintelis operatorius, teikiantis fiksuoto ryšio, mobilaus ryšio bei duomenų perdavimo paslaugų paketą trijose Baltijos šalyse. 2010 metais konsoliduotos įmonių grupės pajamos siekė 80,4 mln. Eurų (277,6 mln. litų). 


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas