Su „Nokia 603“ NFC technologija taps prieinama daugeliui

„Nokia“ šiandien pristatė naują išmanųjį telefoną „Nokia 603” – spalvingą, vidutinės kainos modelį su iš anksto įdiegtomis naujausiomis programėlėmis ir NFC technologija. Ji leidžia sujungti įrenginius tarpusavyje juos paprasčiausiai suliečiant. Taip pat pristatyta ir NFC technologiją turinti bevielė ausinė „Nokia Luna“.

„Nokia 603“ yra skirtas pradedantiesiems išmaniųjų telefonų naudotojams arba tiems, kurie ieško pamainos savo senajam telefonui, ypač – senesnio modelio „Nokia“ išmaniajam telefonui.

Šis modelis įrodo, kad nebrangus įrenginys gali būti kokybiškas, patogus ir funkcionalus. Dailus ir kompaktiškas „Nokia 603” turi 3,5 colio (8,89 cm) įstrižainės įbrėžimams atsparų „ClearBlack“ ekraną, kuris išlieka ryškus net esant tiesioginiams saulės spinduliams. Peržengdamas galimybes, kurių galima tikėtis iš apie 800 litų kainuojančio telefono, „Nokia 603” turi nemokamą navigaciją, naujausius socialinių tinklų žaidimus ir programėles, galimybę fotografuoti ir čia pat telefone redaguoti bei dalintis nuotraukomis. Visa tai galima daryti greitai, nes telefone įmontuotas spartus grafikos procesorius. Su šiuo nebrangiu modeliu „Nokia“ taip pat išplečia NFC technologijos prieinamumą. Vartotojai, naudodamiesi NFC, gali patogiai dalintis turiniu, susijungti su kitais įrenginiais, pavyzdžiui „Nokia Luna“ ausinėmis, arba atverti naujas galimybes, pvz. nematytus žaidimo „Angry Birds“ lygius.

„Šiuo modeliu mes atnaujiname įvairiems vartotojų poreikiams pritaikytų išmaniųjų telefonų asortimentą, – sakė „Nokia“ vyresnioji viceprezidentė Tuula Rytila. – Siekiame, kad mūsų telefonai visuose kainų lygiuose pasižymėtų valdymo patogumu, „Nokia“ telefonams būdinga kokybe ir turėtų malonių naujovių, pavyzdžiui, NFC technologiją ”.

Naujajame modelyje įdiegta „Symbian Belle“ operacinė sistema bei yra šeši darbastaliai – į juos galima įkelti aktualius valdiklius ir taip pritaikyti telefoną savo poreikiams.

Plėsdama novatoriškų telefonų aksesuarų liniją, „Nokia“ taip pat pristatė modernaus dizaino bevielę „Bluetooth“ ryšio ausinę „Nokia Luna“, kuri turi NFC technologiją. „Nokia Luna“ atrodo it nugludintas akmenukas, iš kurio „iššoka“ ausinė, kuria vienu įkrovimu galima kalbėti apie 8 valandas, o įkrauti ją galima bet kuriuo „Nokia microUSB“ krovikliu. Ši ausinė kainuos apie 250 litų ir kartu su „Nokia 603” modeliu leis dar daugiau žmonių visame pasaulyje išbandyti įrenginių sujungimo per NFC galimybes.

„Nokia 603” modelis bus parduodamas juodos ir baltos spalvų, o nugarinės pusės dangtelius bus galima pasirinkti net iš šešių spalvų: juodos, baltos, šviesiai rožinės, žalios, geltonos ir mėlynos. „Nokia Luna“ ausinė bus juodos, baltos, šviesiai rožinės, žalios ir žalsvai mėlynos spalvos. Lietuvoje abu produktai pasirodys 2012 m. pirmą ketvirtį.


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas