„Samsung“ paslauga „ChatOn“ siūlo patogiau bendrauti ir keistis informacija

Kompanija „Samsung Electronics“ pranešė apie „ChatOn“ – nemokamos mobiliųjų ryšių paslaugos – pristatymą rinkai. Paslauga daugelio mobiliųjų telefonų naudotojams leidžia susisiekti greičiau ir patogiau. Ją galima nemokamai parsisiųsti iš „Samsung Apps“ ar „Android Market TM“* programėlių parduotuvių. Paslaugą galima įdiegti įvairiuose mobiliuosiuose įrenginiuose.

„ChatOn“ programėlė


„ChatOn“ suteikia galimybę bendrauti, keistis multimedijos turiniu, animaciniais pranešimais, įprastomis SMS žinutėmis su draugais ar artimaisiais visame pasaulyje nepriklausomai nuo telefone įdiegtos operacinės sistemos. Paslauga jau bus įdiegta išmaniuosiuose telefonuose su „bada“ operacine sistema bei kai kuriuose „Samsung“ mobiliuosiuose telefonuose nuo spalio mėnesio, o įrenginiuose su kitomis operacinėmis sistemomis – 2011 m. pabaigoje.


Pasak „Samsung Electronics“ Multimedijos sumanymų centro vyresniojo viceprezidento Kang Min Lee, „Rugsėjo mėnesį pristatyta „ChatOn“ sulaukė puikių įvertinimų parodoje IFA 2011. Daugelis mūsų ekspozicijos lankytojų entuziastingai bandė naująją paslaugą ir puikiai ją įvertino. „ChatOn“ veikia su daugeliu operacinių sistemų, ją galima naudoti visame pasaulyje. Tai naujas mobiliųjų ryšių eros etapas.“


Naudodamas „ChatOn“ vartotojas gali susikurti animuotą tekstinį pranešimą, įterpti garso įrašą, pasirinkti užsklandos vaizdą. Be to, kiekviename pokalbio lange visos pokalbio metu išsiųstos ir gautos multimedijos bylos yra archyvuojamos („Trunk“ funkcija).


„ChatOn“ funkcijos „Group Chat“ ir „Interaction Rank“ leidžia vartotojui patogiai bendrauti socialiniuose tinkluose. „ChatOn“ tinklapyje (http://www.chaton.com) internete įdiegta interaktyvi informacijos sistema, todėl vartotojai gali peržiūrėti HD raiškos interaktyviuosius filmus, naudotis „Chataway“ sistema ir daugiau sužinoti apie paslaugos ypatumus, naudojimo galimybes. 


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas