LG pristato „True HD IPS“ ekraną 4G kartos telefonams

Šiais metais pristačiusi specialių akinių nereikalaujantį trimačio vaizdo telefoną „LG Optimus 3D“ ir 700 nitų šviesumo NOVA ekraną turintį „LG Optimus Black“, pasaulinė mobiliųjų komunikacijų gamintoja ir technologijų novatorė „LG Electronics“ (LG) žengia į 4G kartos išmaniųjų telefonų rinką ir pristato jiems skirtą ekraną „True HD IPS“.
 

„LG Optimus LTE“

 

 
Naujasis HD IPS ekranas įdiegtas į rinkoje pristatytą išmanųjį telefoną „LG Optimus LTE“, kuris veikia ketvirtos kartos LTE mobiliojo ryšio tinkle. Itin šviesų ir ryškų 4,5 colių įstrižainės „True HD IPS“ ekraną LG sukūrė kartu su kompanija „LG Display“. Jis išsiskiria didele raiška, atkuria natūralių tonų spalvas.


„Žengiant į 4G erą išsiplės telefonų funkcionalumas ir jie taps pagrindine medijų – socialinių tinklų, interneto svetainių – platforma. Didelės raiškos ekranai taps ne šiaip privalumu, o būtinybe. Būtent „True HD IPS“ ekranas atskleis ketvirtos kartos telefono „LG Optimus LTE“ privalumus“, – sakė Dr. Jong-seok Park, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.


Neseniai paskelbtame tarptautinės produktų testavimo ir sertifikavimo agentūros „Intertek“ raporte skelbiama, jog lyginant su AMOLED ekranu, IPS tiksliau atkuria spalvas, yra šviesesnis, našesnis ir taupiau naudoja bateriją. „True HD IPS“ ekranas mobiliuosiuose įrenginiuose suteikia:

 

  • 280 x 720 HD rezoliuciją ir 16:9 ekrano formatą, atkuriantį vaizdą be iškraipymų;
  • 329 ppi (pikselių vienam coliui) RGB raišką;
  • Natūralių tonų spalvas;
  • Automatinį spalvos sureguliavimą, pritaikytą pagal LG grafinę posistemę „Mobile HD Graphic Engine“;
  • „HD Movie editor“ funkciją, skirtą greitai ir lengvai kurti HD vaizdus.

Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas