Lietuvoje prekyboje pasirodė „Nokia N9“

Stilingas. Paprastas. Nepriekaištingas. Tokių įvertinimų spėjo sulaukti naujasis išmanusis telefonas „Nokia N9“. Nuo spalio 26 dienos naująjį „Nokia N9“ pirmiausia galės įsigyti telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ klientai.
 

„Nokia N9“


„Nuolat siekiame, kad mūsų klientai būtų žingsniu priekyje, todėl siūlome tik rinkoje pažangiausias ir išskirtines technologijas. Nuo rytojaus „Omnitel“ klientai galės įsigyti naująjį „Nokia N9“, kuriame iš anksto suprogramuoti sėkmė, stilius ir kokybiškas funkcionalumas“, – sako „Omnitel“ viceprezidentas rinkodarai ir paslaugoms Darius Maikštėnas.

„Tai pirmasis išmanusis telefonas pasaulyje, kuris valdomas vien gestais – braukiant pirštu per ekraną. Šis modelis sukurtas vartotojams, kurie nori išsiskirti iš masių – ne tik unikaliu dizainu, bet naujausiomis technologijomis bei intuityvia vartotojo sąsaja“, – įsitikinęs „Nokia“ vadovas Baltijos šalims Antti Holopainen.

Naujasis „Nokia N9“ išsiskiria savo išore – elegantišku, šiek tiek futuristiniu korpusu iš polikarbonato medžiagos, itin atsparios įbrėžimams ir smūgiams, bei vientisu ekranu, šalia kurio nėra įprastų pagrindinių valdymo mygtukų. Toks sprendimas susijęs su nauja jutiklinio valdymo ypatybe – iš miego būsenos telefonas „pažadinamas“ ar programa išjungiama vienu piršto brūkštelėjimu. Taip telefoną galima valdyti sklandžiau ir patogiau.

Ekrano įstrižainės dydis siekia beveik 10 cm, todėl, naudojant „Nokia N9“, paprasta skaityti naujienas, bendrauti socialiniuose tinkluose ar žiūrėti vaizdo klipus bei žaisti žaidimus. O AMOLED technologiją turinčiame ekrane atvaizduotos piktogramos atrodo tarsi plūduriuotų telefono paviršiuje.

Siekiant vartotojui suteikti daugiau patogumo, telefono operacinėje sistemoje svarbiausia informacija ir funkcijos sutelktos trijuose pagrindiniuose darbastaliuose, kuriuose užfiksuotos įrašytos ir naudojamos programos, tokios kaip el. paštas, socialinių tinklų naujienos ir kt.

Naujasis „Nokia“ telefonas išsiskiria nepriekaištingos fotografijos funkcija. 8 mln. taškų raiškos „Nokia N9“ fotoaparatas turi „Carl Zeiss“ optinius lęšius su automatinio fokusavimo funkcija bei plataus kampo objektyvą. Telefono fotoaparatu galima filmuoti vaizdą HD režimu bei fotografuoti itin kokybiškas nuotraukas net ir silpno apšvietimo sąlygomis.

Telefono viduje vartotojai ras visus būtiniausius bendravimo ir pramogų įrankius, tarp kurių el. pašto programa ir naršyklė, dokumentų peržiūros ir orų programėlės, „Facebook“, „Twitter“ ir „Skype“ bendravimo įrankiai, „YouTube“ vaizdo klipų svetainė ir populiarusis žaidimas „AngryBirds“.

Svarbus „Nokia N9“ pranašumas – nemokami žemėlapiai ir navigacijos funkcijos, kurie padės pasiekti kelionės tikslą tiek automobiliu, tiek pėsčiomis.

Naująjį „Nokia N9“ šiuo metu bus galima įsigyti tik „Omnitel“ salonuose. Išmaniojo telefono kaina be sutarties sieks 2199 litus. 


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas