Nuo šiol VU galite rasti ir „Foursquare“

„Foursquare“ – tai socialinis tinklas paremtas buvimo vieta. „Foursquare“ siūlo programą universitetams – universiteto „Foursquare“ puslapis, kurio pagalba studentams, alumnams, darbuotojams suteikiama galimybė komunikuoti tarpusavyje, atrasti kažką naujo universitete ir taip besižvalgant po universitetą gauti Foursquare dovanėles. Tinklas, sujungdamas komunikacijos platformą ir universiteto rūmų gidą, suteikia smagų būdą tyrinėti universitetą.


Naudojantis programėle, sukurta išmaniesiems telefonams, atėjus į universitetą galima pasižymėti, kad čia esate ir už tai gauti taškų. Dažniausiai tam tikroje vietoje besilankantys žmonės tampa tos vietos „merais“. Kas nenorėtų pasigirti, kad yra VU meras!


Foursquare taip pat suteikia galimybę atrakinti ženklelius, kuriuos galima įvairiai panaudoti. Pavyzdžiui, populiari universiteto kavinė gali pasiūlyti nuolaidas studentams, kurie yra atrakinę „Campus Munchies“ ženklelį, o universiteto knygynas „Bookworm Bender“ ženklelio turėtojams gali taikyti specialius pasiūlymus. Tai abipusė nauda – lankytojų pritraukimas ir ištikimiausiųjų pamaloninimas smulkmenėle.


VU kviečia sekti universiteto „Foursquare“ puslapį adresu foursquare.com/vu_lt.


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas