Naujos kartos įrenginio „Samsung Galaxy Note“ pirkėjai laukė nuo pat ryto

„Samsung Electronics Co., Ltd“ pradėjo „Galaxy Note“ – naujos kategorijos įrenginio, atliekančio išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio funkcijas, prekybą Lietuvoje. Savaitgalį viename iš prekybos centrų Vilniuje paskelbus akciją, kurios metu 50 telefonų buvo galima įsigyti 50 proc. pigiau, pirkėjai būriavosi nuo pat ryto.
 

„Galaxy Note“ laukė 50 žmonių eilė

 

 
„Galaxy Note“ – pažangiausių technologijų premium klasės įrenginys. Norėjome, kad jį turėtų galimybę išbandyti kuo daugiau technologijų entuziastų. Todėl bendradarbiaudami su kompanija „Omnitel“ nusprendėme pirkėjams padovanoti galimybę „Galaxy Note“ įsigyti už pusę kainos, – kalbėjo „Samsung Electronics Baltics“ atstovas Lietuvoje Arūnas Baratinskas. – Tiesą sakant, toks didelis susidomėjimas maloniai nustebino. Džiugu, kad naujausios technologijos mūsų šalį pasiekia tokiu pat metu, kaip ir ekonominiu atžvilgiu stipresnėse rinkose, o Lietuvos gyventojai įvertina ir vis dažniau renkasi naujausius išmaniaisiais vadinamus įrenginius.“


„Samsung Galaxy Note“ išsiskiria tuo, kad turi didesnį, 5,3 colių (13,25 cm) įstrižainės, ekraną, ant kurio, naudojant specialų rašiklį, galima piešti, rašyti, pasižymėti ir į kitus dokumentus persikelti nuotraukas, vaizdus. Du prietaisus, išmanųjį telefoną ir planšetinį kompiuterį, gebantis atstoti įrenginys yra 9,6 mm storio, todėl juo patogu naudotis vykstant į darbo susitikimus, keliones ir kt.


Lietuvoje pirmiausia „Galaxy Note“ prekiaus telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“.


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas