LG kurs trečiąjį „Prada“ vardo telefoną

„LG Electronics“ (LG) tęsia ilgametį bendradarbiavimą su Italijos mados namais „Prada“. LG kuria trečiąjį „Prada“ vardo telefoną, kuris, planuojama, bus pristatytas rinkoje kitų metų pradžioje.
 

 

„Mūsų bendro darbo su „Prada“ istorija yra ilga ir sėkminga. Kurdami naują, jau trečiąjį modelį, sutelkėme dėmesį tiek į išskirtinį dizainą, tiek į šiandien geriausias mobiliąsias technologijas“, – sakė Dr. Jong-seok Park, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

2006 m. pradėjusios bendrą darbą kompanijos 2007 ir 2008 metais pristatė du „Prada“ vardo telefonus. Stilingi telefonai susilaukė vartotojų susidomėjimo dėl išskirtinio „Prada“ dizaino ir pažangių LG technologijų.

„Mūsų ir LG vertybės sutampa – skiriame didelį dėmesį inovacijų plėtojimui, nedarome kompromisų nei dėl produktų dizaino, nei dėl technologijų kokybės. Formuojame rinkos tendencijas ir siūlome geriausius rinkoje produktus, tarp jų – ir mobiliuosius telefonus“, – sakė Patrizio Bertilli, „Prada Group“ vykdomasis direktorius.

„Prada“ buvo pirmieji aukštosios mados namai, sukūrę savo vardo telefoną – 2007 m. pristatytas telefonas pateko į istoriją kaip pirmasis tik lietimu valdomas telefonas rinkoje. Pirmąjį „Prada“ telefoną įsigijo daugiau nei 1 mln. pasaulio žmonių. Kaip mados pionierius, „Prada“ modelis saugomas Niujorko modernaus meno muziejaus ir Šanchajaus šiuolaikinio meno muziejaus kolekcijose.

Antrasis „Prada“ telefonas, sukurtas 2008 m., tuo metu buvo vienas iš technologiškai pažangiausių. Jis leido vartotojams naudotis vaizdo pokalbiais, prieiga prie skambintojo ID, skambinimo istorija, skambučio blokavimu ir dviejų tipų signalo pranešimais. 


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas