„Omnitel” ir darbuotojų profesinė sąjunga tikisi konstruktyvaus bendradarbiavimo

Šią savaitę įvyko pirmasis naujai įsikūrusios telekomunikacijų bendrovės "Omnitel" profesinės sąjungos susitikimas su bendrovės vadovais, kurio metu sutarta siekti konstruktyvaus bendradarbiavimo vardan bendrų tikslų. Taip pat profesinė sąjunga ir bendrovės vadovai susitarė dėl papildomų susitikimų, kuriuose bus aptarti aktualiausių klausimų sprendimo būdai bei iškelti bendri tolimesnės veiklos tikslai.

 

„Omnitel“


„Įgyvendindami „Omnitel” socialinės atsakomybės politiką, visuomet siekėme užtikrinti palankiausias darbo sąlygas savo darbuotojams. Esu tikras, kad partneriškai dirbdami ir spręsdami darbuotojams svarbius klausimus, drauge su profesine sąjunga pasieksime dar didesnį darbuotojų pasitenkinimą „Omnitel” kaip darbdaviu“, – sakė „Omnitel” prezidentas Antanas Zabulis.

„Omnitel” yra viena geidžiamiausių darboviečių Lietuvoje – šešerius metus iš eilės geidžiamiausio darbdavio rinkimuose ji patenka tarp penkių geriausiai vertinamų kompanijų.

„Savo veikloje vadovausimės tiek „TeliaSonera” etikos ir elgesio kodeksu, tiek „Omnitel” elgesio principais „Omni 2.0”, todėl tikiu, kad pavyks išvystyti konstruktyvų darbinį dialogą su kompanijos vadovais ir pasiekti abiems pusėms naudingų rezultatų“, – teigė „Omnitel” darbuotojų profesinei sąjungai vadovaujantis Vidmantas Norvaišas.

Lapkričio 15 dieną įsteigta „Omnitel” profesinė sąjunga šiuo metu vienija 96 narius. Pagrindinis sąjungos tikslas – atstovauti darbuotojų interesams bendradarbiaujant su darbdavio atstovais. „Omnitel” veiklos istorijoje tai pirmoji profesinė sąjunga.


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas