Samsung Galaxy SIII užsidegė ir išlydė savo paties korpusą
Nelinksma matyti žemiau esančias nuotraukas. Naujausias Samsung flagmanas savo šeimininkui pademonstravo tikrą pirotechninį šou, kai užsidegė automobilyje. Apie tai Airijos gyventojas papasakojo vietiniame forume Boards.ie. Incidento metu telefonas buvo automobilio laikiklyje.



Šeimininkas pasakojo, jog jokių objektyvių priežasčių užsidegti jis neatsimena. Išmanusis tiesiog užsidegė baltąja liepsna ir įvyko nedidelis sprogimas. Šeimininkas ištraukė telefoną iš laikiklio, bet ugnis jau spėjo pradeginti plastiką ir išlydė nedidelę, bet pastebimą korpuso dalį. Telefonas veikė toliau, tačiau jau nebematė tinklo. Taip ar kitaip, toliau juo naudotis buvo neįmanoma. Be to, telefonas šiek tiek pradegino ir automobilio plastiką.



Šeimininkas savo Galaxy SIII nunešė atgal pardavėjui Carphone Warehouse. Ten telefoną paėmė ekspertizei, tačiau laikinojo telefono neišdavė. Airis pastebi, jog viskas galėjo baigtis kur kas blogiau - telefonas galėjo sprogti prie veido, kelnių kišenėje arba lovoje. Visais atvejais pasekmės būtų skaudžios.



Šaltinis: 3dnews.ru
Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas