„Samsung“ klientams Lietuvoje techninę pagalbą galima gauti ir socialiniame tinkle „Facebook“
Vilnius, Lietuva, 2012 m. birželio 28 d. „Samsung Electronics“ yra pirmoji technologijų įmonė, kuri savo klientams Lietuvoje sukūrė naują techninės pagalbos paskyrą socialiniuose tinkluose. Kiekvienas socialinio tinklo „Facebook“ naudotojas internetu turi galimybę greitai ir patogiai gauti patyrusių ekspertų atsakymus į dominančius klausimus apie „Samsung“ produktus.
 
                                                 
 
„Samsung“ pagalbos paskyra pasiekiama „Samsung Lietuva“ oficialaus „Facebook“ puslapio skiltyje „Palaikymo forumas“. Kiekvienai produktų grupei – mobiliesiems įrenginiams, TV, garso, vaizdo, fotoaparatūrai, kompiuterinei ir buitinei technikai – sukurtos atskiros skiltys. „Facebook“ paskyros vartotojai gali užduoti dominantį klausimą „Samsung“ technologijų ekspertams, susipažinti su kitų „Facebook“ vartotojų anksčiau pateiktais klausimais ir gautais atsakymais, diskutuoti ir dalintis savo patirtimi.
 
Paskyros informacinėje skiltyje vartotojai gali gauti ir naudingos informacijos apie naujausių „Samsung“ produktų sistemų atnaujinimus, ji taip pat bus reguliariai papildoma įvairiais patarimais, pavyzdžiui, kaip naudotis naujausių technologijų teikiamais pranašumais.
 
Naujoji paslauga „Samsung“ klientams Lietuvoje prieinama interneto svetainėje http://www.facebook.com/samsunglt/app_130236337100576. Panašios paskyros parengtos ir „Samsung“ klientams Latvijoje ir Estijoje. 
 
 
Apie „Samsung Electronics Co., Ltd.“
 
„Samsung Electronics“ yra pasaulinė puslaidininkių, telekomunikacinių sistemų, skaitmeninių priemonių ir skaitmeninės multimedijos technologijų lyderė. 2011 m. konsoliduotieji pardavimai sudarė 143.1 milijardo JAV dolerių. Kompaniją, kurioje dirba apie 206 000 žmonių 197 atstovybėse 72 valstybėse, sudaro devyni nepriklausomai veikiantys verslo padaliniai: Skaitmeninių medijų ir telekomunikacijų, apimantis Vaizdo ekranų, Mobiliųjų komunikacijų, Telekomunikacinių sistemų, Skaitmeninių priemonių, IT sumanymų bei Skaitmeninių vaizdo sistemų padalinius, ir Sumanymų įrenginiams, apimantis Atminties, Puslaidininkių ir Skystųjų kristalų (LCD) padalinius. „Samsung Electronics“, pripažinta viena iš kompanijų lyderių pasaulyje vertinant pagal ekonominius, aplinkos apsaugos ir socialinius kriterijus. 2011 m. pagal „Dow Jones“ ekologinės pusiausvyros išlaikymo indeksą „Samsung Electronics“ buvo pripažinta pirmaujančia kompanija. Daugiau informacijos: www.samsung.com.

Pranešimas spaudai.
 

Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas