2011 metais bus pristatyti 5 ir 7 colių dydžio „iPad“, teigia analitikai

Parengė: Antanas Dapkus

Interneto rinkos analitikas Mingchi Kuo teigia, jog iki 2011 pirmojo ketvirčio pabaigos kompanija „Apple“ išleis du atnaujinus „iPad“ modelius su 5 ir 7 colių ekranais. Šie produktai turėtų užpildyti tarpą tarp „iPhone“ ir „iPad“.
Mingchi teigia, jog mažesnės „iPad“ versijos kainuos šiek tiek virš 1000 lt ir nusitaikys į mobiliųjų įrenginių rinką, kurioje vartotojai labiausiai suinteresuoti informacijos skaitymu o ne rašymu.
 
Jei šios prognozės tiesa, ateityje „Apple“ pasiūlys išties įdomų sprendimą: prietaisus, naudojančius vieną ir tą pačią pažangią operacinę sistemą, skirtą tiek telefonams, tiek interneto įrenginiams. Ne gana to, „iPad“ keičia interneto naršymo, filmų peržiūrų įpročius, knygų skaitymą ir t.t., kitaip tariant „iPad“ keičia tradicinius asmeninius kompiuterius, todėl nesunku įsivaizduoti, jog netolimoje ateityje „Apple“ sukurs funkcionalumu kompiuteriams prilygstančius prietaisus, o vartotojams be liks pasirinkti, kokio dydžio produktas juos tenkina pagal jų poreikius.
 
Tokios prognozės išties patvirtina teiginį, jog iki 2015 metų tarp asmeninių kompiuterių ir mobiliųjų telefonų nebeliks skirtumo.

Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas